لینک شورتر^

دانلود سریع از لینک شورتر

لینک شورتر^

دانلود سریع از لینک شورتر

کسب درآمد اینترنتی با کوتاه کننده لینک ایوانی
www.e1i.ir 1EO NEWS

کلمات کلیدی

کتاب خدمتکار فریدا مک فادن دیجی کالا

کتاب خدمتکار خانه

کتاب خدمتکار آقای کارنگی

کاترین استاکت

پی دی اف کتاب خدمتکار فریدا مک فادن

رمان ترسناک خدمتکار پارت 1

دانلود کتاب خدمتکار فریدا مک فادن

خلاصه کتاب خدمتکار

کتاب راهنمای تفکر نقادانه

کتاب تفکر نقادانه ریچارد پل

کتاب تفکر نقادانه pdf

کتاب تفکر نقاد لیسانس به پزشکی

کتاب تفکر نقاد دکتر سلطانی

دانلود کتاب تفکر نقادانه

دانلود رایگان کتاب تفکر انتقادی ریچارد پل

خلاصه کتاب تفکر انتقادی

دانلود رایگان کتاب الگوهای شمعی ژاپنی

کتاب رازهایی از ترید کردن غیر احساسی

روانشناسی معامله گری کتاب رازهایی از غیر احساسی

رازهای ترید غیر احساسی لری لوین امیر میکائیل زاده

دانلود کتاب آموزش ترید ارز دیجیتال

ترجمه کتاب ترید غیر احساسی

پاورپوینت تجزیه و تحلیل و بهبود سیستم

پاورپوینت آموزش دارت انداختن

دانلود پاورپوینت پیش بینی عددی وضع هوا

دانلود رایگان پاورپوینت کوره کوپل

پاورپوینت کارگاه آموزشی سنگ شناسی

دانلود پاورپوینت ولایت محوری

چطوری با آب معتادان رو ترک بدیم؟

دانلود کتاب

آخرین نظرات
پیوندها

معرفی کتاب میدگارد 7: جدال با اهریمن

رویارویی با اهریمنان باستانی! احمدرضا صالحی در هفتمین جلد از سری کتاب‌های میدگارد، یعنی کتاب میدگارد 7: جدال با اهریمن، روایتی مهیج، آمیخته با خطر و عشق را به مخاطبانش ارائه کرده. در این رمان تخیلی شاهد زندگی عاشقانه‌ی صوفیا و آریا در میان موجودات ماقبل تاریخ هستیم که برای بقا، عبور از دروازه و بازگشت به زمین می‌کوشند.

درباره‌ی کتاب میدگارد 7: جدال با اهریمن

اگرچه زندگی در میان موجودات خطرناک، حتی یک صبحانه خوردن عادی را هم به کاری طاقت‌فرسا تبدیل می‌کند، اما صوفیا و آریا با همه‌ی خطراتی که هر لحظه تجربه می‌کنند، از زندگی درکنارهم خوشحال و سعادتمند هستند. آن‌ها که می‌دانند در میان هیولاهای ماقبل تاریخ احاطه شده‌اند و برای رفع کوچکترین نیازهای خود باید به مبارزه با آن‌ها تن بدهند، تصمیم می‌گیرند که هر طور شده خود را به دروازه‌ای در اعماق اقیانوس برسانند تا به زمین برگردند. احمدرضا صالحی تعقیب و گریزهای پرتنش این دو شخصیت را به‌خوبی در کتاب میدگارد 7: جدال با اهریمن روایت کرده و رمانی بسیار نفس‌گیر آفریده است.

در این قسمت از سری کتاب‌های میدگارد، صوفیا و آریا به نیروی خارق‌العاده‌ای دست پیدا می‌کنند: احساس متقابل دردها! آن‌ها که احساسات جسمانی یکدیگر را دقیقاً ادراک می‌کنند، اکنون آماده‌اند تا با پشت‌ سر گذاشتن عجیب‌ترین رخدادها به زمین برگردند. درست هنگامی که هر دو در کلبه‌شان به خواب رفته‌اند، صدای زمزمه‌هایی به گوششان می‌رسد. پچ‌پچ‌هایی که می‌تواند از سوی دو مهاجم و مقدمه‌ای برای یک حمله‌ی هولناک باشد... و این آغازی‌ برای یک نبرد با نیروهای شرور خواهد بود.

تصویرسازی‌های نویسنده موجب می‌شود با وجود خیالی بودن تمام رخدادها، خواننده اتفاقات و صحنه‌ها را به طور ملموس درک کند. مخاطب می‌تواند با شناخت روحیات شخصیت‌ها، با ایشان ارتباط برقرار کرده و کاملاً در فضای داستان قرار بگیرد. گاهی رگه‌هایی از طنز نیز در کلام نویسنده به چشم می‌خورد. این طنز ظریف به خواننده فرصتی می‌دهد تا در لابه‌لای خطرات پی‌درپی و لحظات مهیج، کمی هم خنده به لب‌هایش بنشاند. اگر به‌تازگی با این رمان فانتزی آشنا شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم پیش از آغاز آن، مجلدهای نخست تا ششم مجموعه کتاب‌های میدگارد را تهیه کرده و آن‌ها را نیز مطالعه کنید. تنها از این طریق است که می‌توانید ماجراهای کتاب میدگارد 7: جدال با اهریمن را به طور کامل دریابید.

انتشارات یوحنا این اثر خواندنی را در سال 1401به مشتاقان رمان‌های خیالی عرضه کرده است.

درباره‌ی مجموعه‌ی میدگارد

«میدگارد» عنوان کلی رمان‌های فانتزیِ دنباله‌داری است که احمدرضا صالحی سیف آبادی به رشته‌ی تحریر درآورده. او در این مجموعه‌ی جذاب و خواندنی، دنیایی فانتزی را خلق کرده که تلاش می‌کند تا با استفاده از فرهنگ داستانی و تخیلی ایرانی و هیجان‌انگیز شما را با خود همراه کند.

کتاب میدگارد 7: جدال با اهریمن برای چه کسانی مناسب است؟

چنانچه به داستان‌های خیالی و ادبیات فانتزی علاقه‌مند هستید، «کتاب میدگارد 7: جدال با اهریمن»، فرصتی بی‌نظیر و تجربه‌ای بسیار لذت‌بخش برای شما خواهد بود. خواندن این داستان هیجان‌انگیز و ماجراجویانه را به مخاطبان نوجوان توصیه می‌کنیم.

با احمدرضا صالحی بیشتر آشنا شویم

احمدرضا صالحی از نویسندگان نوگرا و خلاق امروزی است که در سال 1366، در شهر کرمان متولد شده. این رمان‌نویس ژانر تخیلی، شهرت خود را در میان اهالی کتاب عمدتاً مدیون مجموعه کتاب‌های میدگارد است که مجلد هفتم آن هم‌اکنون روبه‌روی شماست. مجموعه کتاب «دسیسه عاشقانه» و همچنین کتاب «زناهره» از دیگر آثار این نویسنده‌ی جوان به‌شمار می‌رود.

در بخشی از کتاب میدگارد 7: جدال با اهریمن می‌خوانیم

آریا از جا برخاست و به زور خودش را از میان دیوار موها رد کرد تا فرار کند. با وجود مقاومت موها و تا بخواهد به صورت کامل از قید آن‌ها خلاص شود، صوفیا چند ضربه دیگر نیز نثار شانه و ساق پایش کرد. تا این که بالأخره توانست به صورت کامل از زیر چتر بیرون بیاید. در همین حین که مشغول تلاش برای فرار بود، زنبورها نیز از همه طرف به او حمله‌ور شدند و به تلافی تمام عسل‌های از دست رفته با نیش‌های برهنه و زهرآگین به هر نقطه‌ای که می‌توانستند حمله کردند.

آریا با آن که چندین نقطه از بدنش زخمی بود، اما با چنان سرعتی شروع به دویدن کرد که خودش هم باور نمی‌کرد بتواند با چنین شتابی از آنجا بگریزد. او با سرعت هرچه تمام‌تر دوید و به محض این که چشمش به رودخانه افتاد، از فاصله‌ای نسبتاً دور به داخل آن شیرجه زد و مستقیم تا کف رودخانه پیش رفت. تنش از شدت درد و سوزش جوری می‌سوخت که انگار آتش گرفته است..

با برخورد آب سرد به تنش احساس آرامش دلپذیری کرد. می‌دانست این آرامش فقط برای اول کار است و به زودی نفوذ آب در زخم‌های خنجر دردی به مراتب بدتر از قبل به دنبال خواهد داشت. خودش را به جریان آب‌های سرد و زلال سپرد و مسافتی را همراه با آن طی کرد. اجازه داد سردی آب سوزش و التهاب نیش زنبورها را آرام سازد. اما طبق همان انتظار اولیه، به هر اندازه که آب‌ها در آرام ساختن جای نیش‌های زنبورها مؤثر عمل می‌کرد، چند برابر آن باعث سوزش زخم خنجرهایی که صوفیا به او زده بود می‌شد.

پس از طی مسافتی نسبتاً طولانی که از عدم حضور زنبورها مطمئن شد، از آب بیرون آمد و روی تخته سنگی در حاشیه رودخانه دراز کشید.

فهرست مطالب کتاب

فصل اول/ شهد عاشقانه
فصل دوم/ موهای جادویی
فصل سوم/ نبرد کودکانه
فصل چهارم/ صعود
فصل پنجم/ شورای همفکری تک‌نفره
فصل ششم/ سِرافین
فصل هفتم/ فرقه پاییزی
فصل هشتم/ جنگجوی افسانه‌ای
فصل نهم/ گروگانگیری
فصل دهم/ گودال ماریانا
فصل یازدهم/ آزالیای سحرآمیز
فصل دوازدهم/ عملیات سپر ارغوانی
فصل سیزدهم/ وداع با پدرِ بی‌فرزند
فصل چهاردهم/ ارتش جاودانه‌های هخامنشی
فصل پانزدهم/ تالار وحشت
فصل شانزدهم/ الهه نوظهور
فصل هفدهم/ جدال با اهریمن

  • ۰۲/۰۵/۲۶
  • المیرا شریفی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی