معرفی کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس - جلد دوم (ویراست هشتم)
ابول کا. عباس، اندرو اچ. لیچمن و شیو پیلای در کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس - جلد دوم (ویراست هشتم) پیرامون واکنشهای مختلف سیستم ایمنی بدن و بیماریهای مرتبط با نقص ایمنی اطلاعاتی جامع و کامل در اختیار شما قرار میدهند. گفتنیست این کتاب در قالب یک مجموعهی نُهجلدی منتشر شده و در سراسر جهان به عنوان منبعی معتبر در زمینهی ایمنیشناسی شناخته میشود.
درباره کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس - جلد دوم (ویراست هشتم)
ایمونولوژی پزشکی از زیرشاخههای علوم زیستپزشکی است که به بررسی نحوهی عملکرد سیستم ایمنی بدن میپردازد و به همین منظور واکنشهای مختلف فیزیکی، شیمیایی و... بدن را مورد بررسی دقیق قرار میدهد. بدن ما در برابر عفونتها مکانیسمهای دفاعی مختلفی دارد، بنابراین نقص در سیستم ایمنی میتواند به حملهی بدن بر علیه خود منجر شود.
در کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس - جلد دوم (ویراست هشتم)، نوشتهی ابول کا. عباس (Abul Abbas)، اندرو اچ. لیچمن (Andrew Lichtman) و شیو پیلای (Shiv Pillai) با پاسخهای سیستم ایمنی بدن که میتوانند مادرزادی یا اکتسابی باشند، آشنا میشوید و در جریان مکانیسمهایی که ایمنی ذاتی را محدود میکنند، قرار خواهید گرفت.
کتاب حاضر، با ترجمهی زهرا شمسی، اثری جامع و علمیست که مطالب آن برای پزشکان و دانشجویانی که فرصت کافی ندارند، به شکل موجز و خلاصه بیان شده. در مجموع، در این اثر ضمن مروری بر مفهوم انواع ایمنی، نحوهی شناسایی میکروب و ویروس از سوی سیستم ایمنی بدن، آنتیبادیها و آنتیژنها و دهها مبحث دیگر را میآموزید.
در نکوداشت کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس - جلد دوم (ویراست هشتم)
-
کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس - جلد دوم (ویراست هشتم) یک منبع درسی عالی در زمینهی ایمونولوژی است، زیرا به طور کامل فرآیند رشد و نمو سیستم ایمنی را تشریح میکند. (Eric L. Brown)
کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس - جلد دوم (ویراست هشتم) مناسب چه کسانی است؟
پزشکان جوان و دانشجویان علوم پزشکی از مخاطبان اصلی این راهنمای تخصصی به شمار میروند.
در بخشی از کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس - جلد دوم (ویراست هشتم) میخوانیم
ایمنی ذاتی، سبب تحریک پاسخهای ایمنی اکتسابی میشود. علاوهبر این، ایمنی ذاتی میتواند بر ماهیت پاسخهای اکتسابی نیز اثر گذارد، به طوری که باعث میشود این پاسخها علیه میکروبهای مختلف بهترین تأثیر را داشته باشند. بنابراین، ایمنی ذاتی نه تنها اَعمال دفاعی اساسی را در ابتدای عفونت بر عهده دارد، سیگنالهای خطر را فراهم میکند تا به سیستم ایمنی اکتسابی برای پاسخ هشدار دهد.
به عبارت بهتر، اجزای مختلف پاسخ ایمنی ذاتی با روشهای گوناگون علیه میکروبهای مختلف عمل میکنند (میکروبهای درون سلولی در مقایسه با ویروس).
فهرست مطالب کتاب
فصل 4: ایمنی ذاتی
مرور کلی بر ایمنی ذاتی
شناسایی میکروبها و سلولهای آسیبدیده توسط سیستم ایمنی ذاتی
گیرندههای شناسایی الگو مرتبط با سلول و حسگرهای ایمنی ذاتی
اجزای سلولی سیستم ایمنی ذاتی
مولکولهای شناسایی الگو و پروتئینهای اجرایی ایمنی ذاتی در گردش
پاسخ التهابی
پاسخ ضدویروسی
ایمنی اکتسابی
مکانیسمهایی که پاسخهای ایمنی ذاتی را محدود میکنند
فصل 5: آنتیبادیها و آنتیژنها
ساختمان مولکولی آنتیبادیها
آنتیبادیهای مونوکلونال
سنتز، شکلگیری و بیان مولکولهای ایمونوگلوبولینی
اتصال آنتیبادی به آنتیژن
ارتباطات ساختاری عملکردی مولکولهای آنتیبادی
- ۰۲/۱۰/۱۵